lørdag den 5. maj 2007

Mere lejlighed

I dag tog vi tidligt afsted - da vi ville være i Ikea omkring åbningstid. Det var vi også, Dicte var temmelig pylret og kold - hvilket undrede mig da hun altid har vildt varme hænder.

Vi fik set det vi skulle og smuttede videre i Jysk - på vej ind i butikken møder vi vores læge - som hilste - det tog lige et stykke tid før end det gik op for os at det var hende vi havde mødt. var lige ved at vende om og bede hende kigge en gang på Dicte ;)

Videre til Farum, hvor vi tager endnu en jysk - denne gang er der ikke så meget at gøre - må bide i det sure æble, skal købe en lille madras til Dicte - for hun er tydeligvis med feber og skal have noget at ligge på i lejligheden mens vi ordner. En stolehynde bliver købt til formålet - og fungerede perfekt.

Købte desuden en lille pink plastik havestol til hende ud til terrassen også - måtte bare have den.

Mens vi så vaskede ned og dækkede af, lå Dicte på sin hynde og småsov, eller kaldte på forældrene, spiste is, ostepops, drak juice, så video eller hvad det stakkels syge barn nu kunne finde på. Hvad man ikke får lov til når forældrene gerne vil "købe sig lidt tid".

I morgen skal der så males i de tre værelser. Det mest irriterende er så at der er ting der skal laves af KAB og vi ved ikke lige hvornår det sker (inden for 14 dage), men man gider jo ikke stå og male vildt og voldsomt hvis det viser sig at udbedring af nogle revner kræver ny maling.

Vi er ved at have fået bugt på hundehårene..... ydrk....... men hundeholdere ville sikkert sige det samme om kattehår - jeg synes bare ikke de er lige så ulækre...

Ingen kommentarer: