tirsdag den 17. juli 2007

Vores oplevelse med Scandic i Randers

Vores sommerferie tur i år startede om fredagen hvor vi efter at have besøgt Ree Park og Kattegatcentret havde booket hotelværelse på Scandic i Randers, da vi ville forbi Randers Regnskov om lørdagen.

Vi skulle selvfølgelig have noget af spise og gad/orkede ikke at futte "downtown" Randers så vi blev på hotellet. Skal vi sige det sådan at vi var ikke overbeviste om deres børnevenlighed trods mange reklamer om det modsatte....
Vi ankom til restauranten klokken 18.00 vi var de allerførste......

Vi bestilte vores mad som de allerførste. Så gik der en rum tid og så kom Dictes mad. Da den så var spist så gik der endnu længere tid - så kom vores. På det tidspunkt var Dicte selvfølgelig over alle bjerge (læs inde i deres legerum - der vel at mærke er UDEN opsyn).

Vi får spist og bestiller samtidig med at vores tallerkner bliver afhentet dessert.

Der går vel 10 minutter så får Dicte sin is den bliver spist, og Dicte sidder pænt sammen med os og venter på at vi får vores is.... Til sidst bliver ventetiden for meget for barnet og igen smutter hun ind i legerummet. Efter yderligere 15 minutter (hvor tjeneren tidligere efter en forespørgsel fra os om hvor vores is bliver af har svaret: Jeg har lige set på den..... - Øh det kommer den jo ikke herind af).

ENDELIG kommer den, og tjeneren siger undskyld ventetiden....

Yeah right det endte med at hele seancen (og vi snakker altså kun 2 retter mad hvor vores bestod af Burger med ovnkartofler og is til dessert) tog 2 stive timer....

Havde de forventet at en stakkels 3 årig kan sidde stille imens?

Nå men siddende på hotellet har Jan (vi) så forfattet et brev til dem om at det simpelthen er under al kritik, i sær for et sted der virkelig gerne vil fremstå som børnevenligt.

I dag kom undskyldningen så... et gavekort for 2 voksne og et barn på en treretters menu plus en flaske vin.

Så enten må vi snart til Randers igen eller også må vi finde nogen i omegnen der kan bruge det.

Ingen kommentarer: