torsdag den 23. august 2007

Aftenshowet - min chance for berømmelse?

Sad herhjemme (skal egentlig ud og lave lagkage - barnet fylder nemlig 3 år i dag) og surfede lidt på nettet. Faldt over denne artikel:


Skudattentat mod lejlighed i Farum
Automatvåben blev i nat affyret mod lejlighed i Farum. Beboerne ved ikke hvorfor, men det er anden gang, de bliver angrebet denne sommer
Ritzau /112 - 14:05 - 23. aug. 2007

Lyden af skudsalver fra et automatvåben fik natten til torsdag en boboer i ejendommen Nygårds Terrasserne i Farum ud i opgangen, hvor han så, at nogen havde skudt mod naboens dør.
Naboerne - et par i 30'erne - var ikke hjemme under skyderiet. De fik sig et chok, da de 20 minutter senere vendte tilbage fra en bytur og fandt politiet i færd med at undersøge lejligheden.
Politiet fandt 12 skudhuller i døren samt tre molotovcocktails, som var kastet mod lejlighedens udvendige terrassedør, dog uden at eksplodere.
Det er anden gang denne sommer, at parrets bopæl bliver angrebet på den måde.
- Parret siger selv, at de ikke ved, hvad det drejer sig om, siger vicepolitiinspektør


Hvor fedt er det lige???? Nå men det er ikke i vores blok - så det går jo nok...

Så ringer telefonen, det er en journalist fra Aftenshowet, som så spørger til netop den historie og så gerne vil vide om jeg ved mere (f.eks. hvilket nummer det er). Jeg må bedrøve ham med at det altså ikke er i vores blok. Og han siger tak, og forklarer at han så må ringe videre.

Og det må jeg forresten også - den lagkage laver ikke sig selv.

1 kommentar:

Carina sagde ...

Øv men også meget mærkeligt at de virkelig ikke ved hvorfor? Enten er det den forkerte dør eller også så skjuler de måske noget, jeg mener der skal vel lidt til før nogen skyder efter ens dør og kaster molotovcocktails efter terassen?